FOTOGRAFIE DE STUDIO

Când este fotografia de studio utilă?

Oricând.

Studioul este un mediu controlat unde limita este doar creativitatea. Fundalurile diferite, decorurile personalizate și luminile ne ajută să creăm scena și atmosfera pe care o vrem noi, pe care o vrei tu. Noi, fotografii, punem un pic de suflet și creativitate în fiecare cadru, pe când echipamentul ne vine în ajutor pentru a crea fotografii diversificate.

FOTO  ȘI VIDEO DE PRODUS

Uneori avem reguli stricte de urmat în ceea ce privește fotografiile de produs, uneori avem libertate creativă și putem să ne jucăm cu diferite compoziții, culori și texturi.

În orice caz, încercăm mereu să oferim clienților fotografii de calitate, diversificate și cu personalitate, care mai apoi pot fi utilizate în magazine online, pe platforme sociale, broșuri, meniuri sau printuri de dimensiuni mari.

EVENIMENTE

Nuntă? Botez? Aniversare?

Suntem aici să imortalizăm momentele importante din viața voastră, ca voi să puteți să le trăiți din plin.

Oferim servicii complexe și pachete personalizabile în tot ce înseamnă foto-video, inclusiv filmare cu drona.

FOTOGRAFIE DE CUPLU

Povestea voastră prin ochii noștri?

Fiecare poveste de iubire este unică și asta face fiecare ședință foto specială. Cele mai reușite fotografii se nasc când toată lumea uită de prezența noastră, cele mai reușite fotografii se nasc din emoții, zâmbete și îmrbrățișări. Momente și gesturi simple care uneori uităm cât de importante și frumoase sunt.

Vă spunem și un secret: o ședință foto de cuplu este de multe ori doar începutul și suntem nedescris de bucuroși când acesta se transformă în logodnă, save the date, cununie, nuntă, și thrash the dress. Să ne alegeți să vă fim alături în cele mai importante momente este cel mai important feedback ce putem primi.